PRANJE PLEHOVA ZA PEKARE I MESARE - BEOGRAD

Održavanje pekarske i mesarske opreme i pribora u pekarskoj i prehrambenoj industrijii jedan je od ključnih problema koji prati proizvodnju u ovoj delatnosti.
 
Pekarski plehovi koji se koriste u procesu proizvodnje hleba,peciva i kolača u direktnoj prodaji prema krajnjem kupcu i potrošaču trebali bi po standardima i zakonima biti čisti i održavani , odnosno bez štetnih i opasnih sastojaka po zdravlje korisnika.
 
Pranje Tepiha Obradu i čišćenje pekarske opreme i pribora vršimo specijalnom metodom koja NE OŠTEĆUJE Vašu opremu i pribor jer ne koristimo nikakva abrazivna i agresivna sredstva,odnosno garantujemo higijensku obradu pekarske opreme poštujući visoke standarde i kriterije HACCP-a. Naša metoda čišćenja uklanja sve zapečene masnoće i zaprljanja , a „vraća u život“ Vaše pekarske limove,pekarska kolica,pekarske tepsije,pekarske gajbe i ostalu pekarsku opremu vračajući im novi sjaj.


Ovakav kvalitetan i efikasan način čišćenja i održavanja korisnicima naših usluga smanjuje:

• troškove održavanja – ( ne trošite novac na kupovinu hemijskih sredstava za čišćenje pekarskih limova )
• potrošnju električne energije
• poboljšava kvalitet vaših proizvoda ( ravnomerno pečenje proizvoda u peći s gornje i donje strane proizvoda )
• štedi novac ( trošak na hemijska sredstva za čišćenje pekarskih limova,voda koja se koristi za čišćenje,el.energija koja se koristi za čišćenje...)

Sa našom uslugom čišćenja pekarske opreme se :
• produžuje vek trajanja opreme
• novac koji ste uštedeli možete investirati u nove proizvode i projekte
• izbegavate kazne i neugodnosti od strane sanitarne inspekcije
• zadovoljstvo kupaca i krajnjih korisnika s čistoćom i urednošću vaše opreme

O NAMA

MOBIL CLEAN vrši uslugu generalnog pranja i čišćenja objekata i ispunjava sve zahteve klijenata nudeći im brzu, profesionalnu i povoljnu uslugu.

Naše višegodišnje iskustvo, kao i adekvatna primena odgovarajuće hemije i najsavremenijih mašina, obećava visok kvalitet usluge za koju se opredelite.

STATISTIKA POSETA

0328399
Danas
Juče
Ove nedelje
Ovog meseca
UKUPNO:
134
292
1178
701
328399

KONTAKT PODACI