Iznajmljivanje i profesionalno održavanje otirača

Zbog svoje izuzetne sposobnosti upijanja nečistoće i vlage, profesionalni otirači se preporučuje za poslovne prostore kao i prostore sa velikom frekvencijom ljudi. Postavljanjem ovog otirača na ulaz objekta, omogućava se zaštita od prodiranja prljavštine koja se obućom unosi u poslovni prostor.

Pored ove funkcije, profesionalni ulazni otirači imaju i bezbednosnu funkciju. U kišnim ili snežnim danima, kontakt mokrog đona sa podnom oblogom može da prouzrokuje klizanje i padove. Zbog posebnih vlakana od kojih se prave profesionalni ulazni otirači, njihova moć upijanja je velika. Upotrebom profesionalnog otirača, unutrašnji prostor se štiti od unošenja prljavštine, prašine, vlage, smanjuje se habanje poda i podnih obloga, štedeći ujedno novac, vreme i radnu snagu za njihovo održavanje. Profesionalni otirači se ne kližu pa samim tim pružaju sigurnost kada se po njima gazi. Svojim izgledom daju Vašem prostoru jedinstven i prijatan izgled.

Profesionalni otirač ne morate kupiti, dovoljno je da ga iznajmite, a mi se dalje staramo o njegovoj zameni, čišćenju i održavanju.

Ne treba više da brinete o Vašem otiraču, iznajmite ga od nas, a mi ćemo ga po dogovoru i po Vašim potrebama održavati i zamenjivati. Otirači se zamenjuju po dogovoru, svakih 7 ili 14 dana.