Pranje izloga, reklama, bilborda, solarnih panela

Još jedna od usluga koje Vam nudimo je profesionalno pranje izloga, prozora, reklama, bilborda, solarnih panela… U zavisnosti od visine perive površine, spratnosti i pristupačnosti, kao i stepena zaprljanosti ,koristimo različite metode pranja i odgovarajuće teleskope koji nam omogućavaju da sa lakoćom dopremo i do najnepristupačnijih površina koje se peru. Koristimo odgovarajuće mašine, najsavremenije biorazgradive deterdžente, a u skladu sa ekološkim standardima.

Pranje izloga i prozora

Pranje izloga i prozora obavljamo, po potrebi, ručno ili mašinski. Ručno pranje se obavlja klasično uz pomoć deterdženta, gume i mace. Kod mašinskog pranja upotrebljavaju se specijalne četke koje uz pomoć demiralizovane vode neutrališe svu nečistoću sa stakala. Kod pranja izloga i stakla – prozora, nakon građevinskih radova, bitno je dodati da se koriste i nožići za skidanje nečistoća, kreča, farbi i maltera, jer se događa da se brisanjem maltera sa krpom staklo izgrebe.

Pranje reklama, nastrešnica i bilborda

Pranje reklama, nastrešnica i bilborda takođe mašinski peremo. U zavisnosti od vrste materijala i stepena zaprljanosti koristimo i odgovarajuće deterdžente kao i način pranja, tj. upotrebu odgovarajućih mašina.

Pranje solarnih panela

Pranje solarnih panela je najsličnije pranju prozora. Jedino održavanje kada su solarni paneli u pitanju je povremeno čišćenje. Ovo podstiče njihovu efikasnost, tako da proizvode više električne energije. Tokom vremena, prašina i prljavština se nagomilavaju na solarnim panelima tako da do solarnih ćelija dolazi manje sunčevog zračenja.

U zavisnosti od lokacije i vremenskih uslova, na panelima se može sakupiti više ili manje prljavštine. Ukoliko živite u blizini izvora zagadjenja poput autoputeva, aerodroma, fabrika, ili u veoma prašnjavoj regiji, Vaši solarni paneli mogu biti prljaviji nego što je uobičajeno. Polen, lišće i slično takodje mogu da se nagomilaju na solarnim panelima.

O čemu treba voditi računa kada se peru solarni paneli?

Kod čišćenja – pranja solarnih panela neophodno je oprati samo staklo kojim je solarni panel prekriven. Ono se uglavnom obavlja odgovarajućim četkama, teleskopima, deterdžentima, a na kraju se ispira sa demiralizovanom vodom koja ne ostavlja nikakve tragove (kamenac, fleke…). Uostalom, ovakav tretman pranja sa ispiranjem ne dozvoljava da se paneli tako lako u buduće isprljaju.

Pranje i čišćenje restorana, hotela i sportskih objekata

Takođe, možemo da Vam ponudimo generalno pranje i čišćenje: restorana, hotela, sportskih i drugih kulturnih objekata. Naše iskustvo i preciznost, kao i primena HACCAP standarda, učiniće Vaš prostor čistim u vrlo kratkom roku. Zahvaljujući vrhunskom kvalitetu usluge i profesionalnosti u radu, stekli smo poverenje velikog broja klijenata sa kojima smo ostvarili uspešnu saradnju.